Legato

Suomalaisena käsityönä kasatut täyskupariset Legato- kaiutinkaapelit ovat Visual Acousticsin kevytrakenteisten kaiutinkaapeleiden parhaimmistoa. Kaapelit takaavat upean äänenlaadun vaativille kuuntelioille. Kullatut polymeerirunkoiset korkealaatuiset banaaniliittimet varmistavat erinomaisen signaalinsiirron ja punotut premiumlaatuiset tekstiilipintaiset kaapelit tuovat uutta ilmettä ja laatua musiikin tarkkaan kuunteluun.

Kevyen sarjan huippua

Kaapelit on tarkkuudella mitattu resistanssin, kapasitanssin ja konduktanssin osalta mahdollistaaksemme parhaan mahdollisen suorituskyvyn jokaiselle kaiutinkaapelille.

Tekstiilipintaiset kuparikaapelit

Laadukkaat tekstiilipintaiset kuparijohteiset kaapelit takaavat hyvän signaalinsiirron ja tarkan toiston. Laadukas viimeistely näyttää upealta hifi-laitteidesi kanssa ja takaa kaapeleille myös pitkän käyttöiän.

Polymeerirunkoiset liittimet

Kevytrakenteiset täysin eristetyt polymeeriset liittimet. Kullatut kosketuspinnat suurella pinta-alalla ja pienellä massalla varmistavat erinomaisen liitännän kaiuttimiin, mahdollistaen hyvin tarkan ja varman signaalin vahvistimesta kaiuttimiin asti. Nämä premium- laatuiset liittimet vain Legato- mallissa.

Kuvagalleria

Lisäkuvia tuotteesta, myös asiakkaiden lähettämiä kuvia.

Shopping Cart